TERIMA KASIH SUDI SKODENG BLOG SAIA,,DAH TENGOK TU RAJIN-RAJIN KAN LA JARI TU FOLLOW BLOG SAIA,,KALAU DA FOLLOW TU,SILA LAH TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SHOUTBOX SAIA,,,BAWAK SEKALI ANGKATAN TENTERA ANDA FOLLOW SAIA YA,, =D

pengikut setiaku,, =)

Tuesday, 15 April 2014

Event terakhir kami di KMTJ...

Semalam hari yang paling aku tak kan lupakan...semalam sambut birthdays 3orang...tengah hari sambut birtday madam Nanthini..budak E2T10 yang sambut tapi dorang ajak aku skali sebab madam pown ajar aku skali..madam pelik kenapa aku ade skali..hehe...saya baru je register masuk E2T10 madam..hehe..

Petang ketorang ambik air tasik kat belakang aspuri untuk malam pulak..hehe..macam2 air ktorang ambik...ade air tasik, air longkang, air oren yang da basi seminggu tak buang, air akuarium kura2 campur dengan sabun..hehe...memang busuk la..ktorang nak sumbah Along dengan Syah sebab nak sambut birthday dorg time malam...birthday Along da lame lepas tpi tak sambut..Syah pulak birthday hari ni...hehe..skali sambut la...Syah tak tau ktorang nak simbah dia skali...dia ingat nak simbah Along aje so dia la yang tolong ceduk air tasik tu..huhu







Macam biasa malam kena keluar asrama...ktorang memang slalu lepak bilik tuto...budak2 laki tipu Along..dorang cakap Miss Sarah buat kelas malam ni...tu yang dye turun awal tu..tapi tetap start lambat sebab ahli tak cukup...





Bila semua dah sampai masing2 dah sedia la...ktorang nak gerak g belakang bilik tuto tapi spoi la..Sir Masturi pulak round..haishh..hampir kantoi siot...bila dia da gerak budak2 laki terus angkat Along pergi tempat gelap supaya tak kantoi...kat situ la masing2 simbah air yang ktorang ambik tadi petang..hehe..memang busuk gila la...dok tengah simbah Along tetiba Ateh simbah Syah pulak..haha..ingatkan nak simbah Syah time balik nanti tapi da kena dulu dah..haha







Lepas sesi simbah-menyimbah sesi potong kek pulak..busuk2 potong kek..haha...kebanyakkan tak makan pown...dok calit2 krim kat muka...abis muka aku naik jerawat....haishhh....

Masing2 da kotor gila dah...so ktorang balik asrama awal...aku,Syah dengan Acik balik dulu..Cha2 dengan Ain tengah main dengan Ucu pulak...lambat pulak Cha2 balik...ada air lagi air yang ktorang buat tu aku simpan...akhirnya Cha2 dengan Ain balik jugak...

Mula2 relax dulu...bila aku nampak Syah masuk tandas aku panggil Cha2,Acik dengan Ain pergi tandas...hehe...terduduk terus Syah kena air busuk tu...last2 ktorang basah skali...alang2 da basah lencun terus la..haha...memang best la...

Ingat dah abis da...pukul 12.00 ktorang wish kat Syah..lepas wish ape lagi kena lagi la dengan kitorang..haha..kesian gila kat Syah..tu yang paling teruk ktorang buat kat dia..sampai da nak nangis dia...hehe...

Sorry Syah....ktorang buat semua ni sebab ktorang sayang kat kau...nak bagi kenangan antara kita..lepas ni mungkin tak dapat kumpul sama2 lagi..tak dapat duduk sebilik lagi...kita tinggal 2 minggu lagi je kat matrik ni...jangan marah tau..hehehe....

0 comments:

Post a Comment