TERIMA KASIH SUDI SKODENG BLOG SAIA,,DAH TENGOK TU RAJIN-RAJIN KAN LA JARI TU FOLLOW BLOG SAIA,,KALAU DA FOLLOW TU,SILA LAH TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SHOUTBOX SAIA,,,BAWAK SEKALI ANGKATAN TENTERA ANDA FOLLOW SAIA YA,, =D

pengikut setiaku,, =)

Wednesday, 2 April 2014

Boleh ke terima alasan TERLUPA???

Assalamualaikum~

T.E.R.L.U.P.A



Oky...klo aku tanya sorang2 pernah tak korang mengalami masalah lupa?? Msti korang akan jawab pernah tak pown memang selalu lupa...tapi klo dah benda yang korang slalu buat setiap hari hampir setahun tu bleh kata lupa ke?? Aq de la knal sorang ni..dia ni memang slalu lupa...aq pown dulu pelupa gak macam dia ni..tapi klo pandai control tak de la lupa slalu... Tak de la, cuba korang bayangkan tiap2 hari dia buat benda ni tapi satu hari boleh pulak ckap lupa...contohnye boleh ke korang lupa benda macam kat bawah ni..

-Lupa bilik kat mane...
-Lupa nak sidai baju kat mane..
-Lupa budak bilik berapa orang
-Lupa kawan yang sentiasa bersama

Yang kat atas tu cuma contoh je...tapi memang aku tak puas hati la...kalau tak nak cakap je la tak nak...tak pown ade hal ke...ni bagi alasan macam tu...entah la...aku harap penyakit dia tu cepat2 la sembuh ye...tak pown ubah2 la perangai tu...

0 comments:

Post a Comment