TERIMA KASIH SUDI SKODENG BLOG SAIA,,DAH TENGOK TU RAJIN-RAJIN KAN LA JARI TU FOLLOW BLOG SAIA,,KALAU DA FOLLOW TU,SILA LAH TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SHOUTBOX SAIA,,,BAWAK SEKALI ANGKATAN TENTERA ANDA FOLLOW SAIA YA,, =D

pengikut setiaku,, =)

Tuesday, 29 April 2014

INGATKU DALAM DOAMU..

Alhamdulillah selamat sampai kat rumah.. semalam last jadi pelajar KOLEJ MATRIKULASI TEKNIKAL JOHOR. sedih sangat nak tinggalkan kawan2 kat sana..maklumlah masing2 jauh.. ade yang kat Selangor la..Kedah la...urm, bila la dapat jumpe dorang lagi..untuk kawan2 aku yang aku sayang sangat2.. aku nak mintak maaf kat korang kalau ade buat silap dan salah sejak kita jadi kawan selama 10 bulan ni.. aku hanya manusia biasa yang tak lari  dari kesilapan yang sengaja mahupun tidak sengaja..aku takkan lupakan kenangan kita semua..susah senang korang tetap setia bersama aku..

SYAHIRAH: Terima kasih sebab tak henti2 suruh aku study bile aku malas nak study.. terima kasih tolong bagi kucing2 ku makan setiap pagi bila aku lambat bangun. terima kasih sudi jadi roomate aku selama 10 bulan..aku mintak maaf sebab buat teruk sangat time malam birthday kau tu..hehe..nanti datang JB jangan lupa datang Kulai gak tau.. 

SHAHRANI: Cha...terima kasih tau sudi jadi kawan dan roomate aku..kalau kau tak masuk MTG.6 mesti sunyi bilik tu...terima kasih ceria kan hari2 aku.. mintak maaf kalau aku ade sakit kan hati kau ke.. halal kan makan  dan minum yang kau belanje..hehe aku doakan jodoh kau dengan MR.A kau tu kekal..nanti  da dapat orang  Perak tu jangan lupa  singgah Johor ye..

FARAH NABILA: Acik!!!!! rindu la aku nanti kat mulut becuk kau tu..duk dekat je kat Skudai tapi masing2 bukannye keluar rumah....nanti rajin2 la ajak aku turun Skudai  ke..JB ke.. jangan la duk terperap je kat bilik tu...bile la dapat lepak dengan kau lagi...enpon aku penuh dengan gambar kau...mane2 mesti ade muka kau..haishh..hehe..terima kasih tuk semua.. 

AINI: aku tau aku banyak buat salah kat kau..orang yang paling banyak aku buat salah adalah dengan kau...terima kasih sudi jadi kawan aku walaupun aku banyak kenekan kau.. kutuk depan2 kau.. gelak kan kau..tapi serius aku rindu nak kacau kau... kau banyak bersabar dengan aku.. terima kasih Aini..sayang kau..muahh..hehe..jangan menangis pulak ye,,hehe

ADHIA: wey!! aku rindu nak main kucing dangan kau.. terima kasih sudi jaga sama2 kucing2 tu.. bagi makan kucing, kasik ubat kucing bile kucing2 tu sakit, tanam kucing mati,ajar aku cara jage kucing...tak lupa jugak ajar aku dalam pelajaran...aku rindu nak tengok kau lukis....nanti kalau kau da ade Manga sendiri jangan lupa bagi tau aku tau...jangan lupa  aku  tau... haa.. jangan bagi orang lain panggil kau Muncit..aku sorang je  boleh panggil kau Muncit...hehe.. kalau kau masak nasi minyak jangan lupa jemput aku..

AQMIR: terima kasih sudi ajar  aku Awam dalam kuliah... terima kasih kasik  aku study sama2 dengan korang kat cafe... jaga Adhia baik2 tau... aku mintak maaf kalau de buat salah kat kau..nak cakap banyak nanti Adhia marah pulak..hehe.. aku tunggu kad dari korang ye..

AQMAR: terima kasih jadi sumber inspirasi aku selama ni.. terima kasih sudi jadi kawan aku... aku banyak buat silap kat kau... aku doakan supaya kau dapat jumpa seseorang yang dapat sempurnakan hari2 kau nanti.. jangan risau kat U nanti ramai yang kau akan jumpe ye.. 

aku harap dapat jumpe  korang lagi... terima kasih atas segalanya... SAYANG KORANG SEMUA!!!




0 comments:

Post a Comment