TERIMA KASIH SUDI SKODENG BLOG SAIA,,DAH TENGOK TU RAJIN-RAJIN KAN LA JARI TU FOLLOW BLOG SAIA,,KALAU DA FOLLOW TU,SILA LAH TINGGALKAN LINK BLOG ANDA DI SHOUTBOX SAIA,,,BAWAK SEKALI ANGKATAN TENTERA ANDA FOLLOW SAIA YA,, =D

pengikut setiaku,, =)

Friday, 27 May 2011

YEAH!!!! cuti dah datang!!! dah lama aku menanti akhirnya tiba jugak,,, paper exam dah abis aku jawab walaupun banyak soalan yang aku tinggalkan,,hehehe...ala,,baru midterm belum spm...harap cikgu halalkan apa yang aku tak jawab tu,,,lagi2 cikgu monis,,aku harap dia tak marah aku hantar paper chemistry kosong kat dye,,,huhu,, bab exam da selesai,,ni tinggal nak pikir ape pulak nak buat masa cuti ni,,,aku dengan kawan2 aku dah pikir nak keluar cuti nie,,,nak pergi mana aku tak tahu,,,janji keluar,,,boring la duduk rumah,,, sapa kawan2 yang aku maksudkan??? semestinya Amirah Ardini dan Ellya Shahila,,,diorang la kawan sekelas, sekepala, segosip, sehati, sejiwa tapi tak sekata,,, tapi itu bila dekat sekolah la,,,dekat luar sekolah kiteorang jarang jumpe,,,yela,,masing2 malas nak keluar rumah,,,masing2 balik aje tidur terus,,,,nak rehatkan otak setelah lama gunakan tuk belajar (belajar???bukan bergosip ke???) hehehe,,,, hobby kita orang ialah story tentang sorang budak perempuan ni,,, budak ni sering jadi bahan utama kita orang bila nak bercerita,,,,apa yang budak ni buat sering di perlihatkan kita orang,,,bukan apa, budak ni sering muncul depan kita orang tak tengok masa dan tempat,,,budak ni kalau buat sesuatu perkara terlalu beria,,,kadang2 perangai dia buat kita orang menyampah (kadang2??? bukan ke selalu??),,,pasal budak ni aku stop kan dulu,,,nanti kalau ada masa aku ceritakan lagi kisah dia ea,,,oky,,kita sambung balik pasal kawan aku,,,macam yang aku katakan tadi di sekolah aku rapat dengan budak dua orang tu,,,tapi bila kat rumah pulak aku lebih rapat dengan Erqa Shazira,,,dia la yang ganti sekejap tempat budak dua orang tu,,, dulu aku dengan budak eqa nie macam belangkas,,,kemana aje ada dia di situ ada aku,,,sampai ramai orang cakap yang kita orang adik beradik,,,,tapi sekarang kita orang da tak rapat lagi macam dulu bila kat sekolah sebab kita orang dah terpisah kelas,, dia masuk kelas sains aku pulak teknikal,,,masing2 pilih jalan sendiri,,,tapi kita orang tetap rapat bila di luar sekolah sebab rumah dia dekat aje dengan rumah aku,,,aku nk ajak sekali dia cuti ni tapi takut pulak dengan bapak dia,,,da la bapak dia polis,,,takut nanti bila nak mintak kebenaran nak keluar dengan eqa bapak dia soal aku macam penjenayah pulak,,,cerita pasal kawan2 aku, aku da cerita,,,mahu cerita pasal apa pulak ek??? urm,,,tak apa la,,,sampai sini aje la aq story,,,sekarang time nak main message dengan si DIA pulak,,,siapa si DIA tu??? urm,,,nanti kalau ada masa aku story pulak pasal budak ni ea,,,,oky la,,,bye,,,

0 comments:

Post a Comment